Sirius In. Ontmoetingsdagen

De ontmoetingsdagen ontstonden op basis van verhalen van mensen rondom me, waarin steeds weer naar boven kwam dat we zo vaak al te oppervlakkig met elkaar omgaan en ons weinig echt verbonden voelen. Verbinding is nochtans een basisbehoefte voor mensen. Ergens bijhoren inspireert ons, geeft ons een reden van bestaan en draagt bij aan ons geluksgevoel. In de ontmoetingsdagen wordt aandacht besteed aan in verbinding staan met jezelf en het scheppen van een veilig en warm klimaat. Want als je je op je gemak voelt, dan ontstaan authentieke gesprekken en oprechte verbinding vanzelf.

Koudwatervrees om in je eentje in te schrijven voor de ontmoetingsdagen? Dat is niet nodig. Tijdens de ontmoetingsdagen wordt er aandacht besteed aan contacten in groepjes van 2, 3 of 4 en bij voorkeur met mensen die je niet of minder goed kent. Er wordt ook aandacht besteed aan een veilig klimaat waarin je gewoon jezelf mag zijn.

De ontmoetingsdagen vinden plaats bij een minimum van 8 inschrijvingen. De inschrijvingen worden een week op voorhand afgesloten of wanneer het maximum van 16 inschrijvingen bereikt is. Stuur een mail naar ellen@siriusin.be of ga naar de agenda voor meer info.

Eerstvolgende ontmoetingsdag: Ontmoetingsdag 2 op 18 maart 2023 van 14u - 17u30
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar ellen@siriusin.be en het bedrag van 30 EUR over te schrijven op BE45 7370 6422 8389 met vermelding van jouw voor- en achternaam + ontmoetingsdag + nr of datum ontmoetingsdag. Je inschrijving wordt, na betaling, bevestigd via mail.